Bryggeri Brewing Club aloittaa

21.02.2014

Ajankohtaista

Bryggeri Helsinki järjestää kahtena maanantaina maaliskuussa olutkoulutuksen, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan oluen valmistukseen lähietäisyydeltä. Bryggeri Brewing Clubin ohjelmaan sisältyy tutustuminen pienpanimon oluenvalmistusprosessin kaikkiin vaiheisiin, opastusta oluen ja ruoan yhdistämiseen ja ajankohtaista tietoa pienpanimoista ja oluttyyleistä ammattilaisten esittämänä.

Kahteen osaan jaettu koulutus syventää ymmärrystä oluen valmistuksen vaiheista. Koulutuksen aikana valmistetaan olut, joka saa kaupallisen ensi-iltansa Helsinki Beer Festivalilla 4.4.2014. Koulutus alkaa klo 16:00 ja kestää molempina iltoina noin 3 tuntia. Koulutuspäivän hinta on 45 euroa henkilöltä.

BRYGGERI BREWING CLUB

Ma 3.3.2014 ohjelma

  • Oluen valmistuksen prosessi teoriassa – Mathias Hüffner, panimomestari
  • Pienpanimon perustaminen Suomessa – Pekka Kääriäinen, toimitusjohtaja
  • Oluen valmistaminen Bryggerin laitteistolla – Mathias Hüffner, panimomestari
  • Olut ja sen raaka-aineet Bryggerin keittiössä – Taneli Silvennoinen, vuoromestari

Hinta / hlö 45 euroa

 Ma 31.3.2014 ohjelma

  • Laaduntarkkailu ja käymisen eri vaiheet panimolla – Mathias Hüffner, panimomestari
  • Ensimmäisellä kerralla valmistetun oluen maistaminen ja arviointi ryhmässä
  • Miksi oluet eroavat toisistaan? – Olli Majanen, ravintolapäällikkö
  • Miten ravintolan olutvalikoima rakennetaan? – Olli Majanen, ravintolapäällikkö
  • Oluen ja ruoan yhdistämisen perusteita – Ali Suviala, keittiöpäällikkö

Hinta / hlö 45 euroa

Olutkoulutus toteutuu, mikäli ilmoittautuneita osallistujia kullekin päivälle on 10-25 henkilöä. Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla 28.2.2014 mennessä osoitteeseen helsinki@bryggeri.fi.

Muokattu 25.2.2014: MOLEMMAT BRYGGERI BREWING CLUB-TAPAHTUMAT VARATTIIN NOPEASTI TÄYTEEN! Suuresta suosiosta rohkaistuneena suunnittelemme jo toisen klubitapahtuman järjestämistä.

Brewing Club logo tiny