Kevään ruokalista nyt Bryggerissä

27.02.2014

Ajankohtaista

Helmikuun puolivälissä Bryggerissä otettiin käyttöön kevätkauden ruokalista. Monet asiakkaiden suosikit säilyivät edelleen valikoimassa, mutta myös uusia annoksia on tuotu nautiskelijoiden iloksi.

Alkuruokien listassa uutuuksia ovat hedelmäinen Brie-juustosalaatti, klassinen Jääkellarin lohi ja herkkutateilla ja gruyère-juustolla ryyditetty Riimihärkä. Pääruokalistan uudet tulokkaat ovat Härkäpapupihvit jogurttikastikkeen ja spelttivehnän kera sekä Glaseerattua kananpojanrintaa viikunakastikkeen ja perunafondantin kera. Lohi- ja maksa-annokset kokivat myös uudistuksen, mutta lähinnä uusien lisäkkeiden muodossa.

Kiitetty Suklaa-porterkakku sai kaverikseen jälkiruokalistalle uudet Karpalo-crumblen ja Mallas Crème brûléen. – Asiakkaat ovat antaneet myönteistä palautetta ruokalistamme uudistuksista, myhäilee keittiöpäällikkö Ali Suviala. Pääsiäiseksi on luvassa kauden suositusmenu ja seuraavan kerran Bryggerin ruokalista uudistuu toukokuussa.

Ali_pieni