Hanassa Kaikki oluet

 • Bryggeri Pils 4,5%

  Bryggeri Pils 4,5%

  Vaalea suodattamaton lagerolut
 • Bryggeri Weizen 5,0%

  Bryggeri Weizen 5,0%

  Vaalea suodattamaton vehnäolut
 • Bryggeri IPA 5,5%

  Bryggeri IPA 5,5%

  Kauniin värinen, tasapainoinen ja aromikas arki-IPA

Ланч Viikon lista

 • Bryggeri Helsinki предлагает также вкусные и сытные ланчи. С ежедневным выбором предлагаемых днем блюд можно ознакомиться здесь.

Bryggeri Instagramissa

NYT TANKKIOLUTTA MUKAAN GROWLERISSA!
.. Uudessa verkkokaupassamme on nyt saatavana aivan uudet tuotteet, kun ensimmäistä kertaa myymme tuoretta tankkiolutta asiakkaille mukaan panimomyymälästämme.
.. Ensimmäisenä tarjolla on Tartan Scotch Ale (7,5 til-%), wee heavy, lämmittävä skotlantilaistyylinen tuhti ale, jonka aromi on makean maltainen ja hennosti karamellinen. Maku on täyteläinen ja hiukan paahtuneen pähkinäinen. Jälkimaku on lämmittävä, kevyesti paahtunut ja maltainen. Tartan sopii parhaiten hitaaseen nautiskeluun ja aterian jälkiruokajuomaksi.
.. Olut myydään verkkokaupassa tehtyjen ennakkotilausten perusteella pakatuissa 1 litran tai 3 litran pantillisissa growlereissa. Ennakkotilaukset voi tehdä osoitteessa www.bryggerihelsinki.mycashflow.fi/ ja tuoreen oluen voi noutaa myymälästämme torstaina, perjantaina tai lauantaina tällä viikolla.
.. HUOM! Tuotteita on saatavilla rajallinen määrä, toimi siis nopeasti!
.. #beertogo #growler #oluttamukaan #bryggerihelsinki #beershop #olutkauppaVaikka Bryggerin hanoista ei hetkeen olut virtaa, ei se tarkoita ettetkö voisi tukea ravintolamme toimintaa muilla tavoin! .
.
1. Myymälämme palvelee edelleen maanantaista lauantaihin klo 15-18 (osoite Sofiankatu 2, 00170 Helsinki). Sieltä voit ostaa paitoja, kirjoja, oluita, olutlaseja sekä lahjakortteja. *
.
.
2. Osta lahjakortti myöhempää käyttöä varten myös sähköpostilla helsinki@bryggeri.fi ja postitamme sen antamaanne osoitteeseen.
.
.
3. Verkkokaupastamme voit ostaa kaikkia talon pullo-oluita noudettavaksi (linkki biossa). .
.
4. Oluitamme myynnissä myös Alkoissa ja K-ruokakaupoissa ympäri maan. .
.
*pidämme myymälässämme erityistä huolta hygieniasta ja ovella on asiakkaille tarjolla käsidesiä. Jos sisällä on muita asiakkaita, odotathan vuoroasi ulkona. Pidetään tila turvallisena myös muille, joten ethän saavu asioimaan myymälään kipeänä. .
.
📸 : @kokki_ja_kamera

#bottleshop #olutkauppa #tuepaikallista #supportyourlocal #bryggerihelsinki #pienpanimoBryggeri Helsinki auki tänään viimeistä päivää toistaiseksi .
.
Noudatamme hallituksen kehotusta ja suljemme ravintolamme asiakkailta tilapäisesti 28.3.2020 alkaen.
Koko työyhteisömme haluaa kiittää kaikkia, jotka tukivat meitä tänä poikkeuksellisena aikana.
Me puolestamme teemme kaikkemme, että pystymme palvelemaan teitä entistä paremmin taas tilanteen palauduttua normaaliksi. .
.
Tänään saatavilla vielä All Day Lunch myös mukaan otettavaksi (soita 010 235 2500) ja ravintola auki oluen nautiskelijoille klo 18 asti. .
.
Palataan kesällä uusien oluiden ja ruokien kera ❤️ .
.
Ps. Myymälämme Sofiankadulla palvelee edelleen ma-la klo 15-18 ja verkkokauppa auki 24/7

#goodbyefornow #suljettutoistaiseksi #bryggerihelsinki #supportyourlocal #tuepaikallista #beershop #olutshop