Ruoka ja juoma

Ruokaile rennosti baarin puolella tai varaa pöytä illalliselle kellariravintolaamme helsinki@bryggeri.fi. Tarjoamme ruokaa oluen kyytipojaksi kaikkina aukioloaikoinamme, lounaasta iltamyöhään. Lounas on tarjolla arkisin ma-pe klo 11-14.30 ja viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät etusivulta. Tarjoamme lounasta koko kesän ajan!

A la Carte-lista astuu voimaan arkisin heti lounaan jälkeen eli klo 14.30 alkaen, lauantaisin klo 12 ja sunnuntaisin klo 14 alkaen. Ruokailla voit myös katetulla sisäpihan terassillamme! Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisista oluen ja ruoan yhdistelmistä! Tutustu jo ennakkoon kattavaan juomalistaamme, jolta löydät oluet, siiderit, lonkerot ja viinit.

Olutsommelier Olli Majanen on kerännyt vaihtuvan valikoiman olutmaailman klassikoita kylmäkaappiimme. Kannattaa kysyä henkilökunnalta osuvia suosituksia vaikkapa ruokiemme kumppaniksi. Tutustu harvinaisuuksiin: Beer Sommelier’s Choices.

Ravintolapäällikkö Olli Majanen

Bryggeri Helsinki on laadukkaan oluen ikkuna helsinkiläisille ja matkailijoille. Suomalainen olutkulttuuri on esillä monipuolisesti ja panimoruoka nousee uudelle tasolle. Kokenut olutravintoloitsija ja olutsommelier Majanen luo kodikkaan ilmapiirin. Majasen isännöimä panimoravintola on kokonaisvaltainen kokemus, jossa palvelu on asiantuntevaa ja välitöntä.

Keittiöpäällikkö Ali Suviala

Maltaisten makujen ammattilaisena Suviala luo ruokaelämyksiä oluesta ja oluen kumppaniksi. Keittiön linja on skandinaavinen ja pohjoisen sesongit elävät Suvialan hyppysissä. Raaka-aineita kunnioittaen syntyy konstailematonta selkeää ruokaa. Bryggeri Helsingin keittiöpäällikön taito oluiden ja ruokien yhdistämisessä näkyy myös hänen tuoreessa kirjassaan "Gastropub kotikeittiössä".