Ruoka ja juoma

Bryggeri Helsingin A la Carte-lista on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 16.00 jälkeen. Panimolistan ruokia tarjoilemme kesäisin joka päivä klo 12.00 alkaen sekä pubissa että kellariravintolassa. Aina sään salliessa tarjoilemme ruoat myös terassille.

Ravintolapäällikkö Olli Majanen

Bryggeri Helsinki on laadukkaan oluen ikkuna helsinkiläisille ja matkailijoille. Suomalainen olutkulttuuri on esillä monipuolisesti ja panimoruoka nousee uudelle tasolle. Kokenut olutravintoloitsija Majanen luo kodikkaan ilmapiirin. Majasen isännöimä panimoravintola on kokonaisvaltainen kokemus, jossa palvelu on asiantuntevaa ja välitöntä.

Keittiöpäällikkö Ali Suviala

Maltaisten makujen ammattilaisena Suviala luo ruokaelämyksiä oluesta ja oluen kumppaniksi. Keittiön linja on skandinaavinen ja pohjoisen sesongit elävät Suvialan hyppysissä. Raaka-aineita kunnioittaen syntyy konstailematonta selkeää ruokaa.