Ruoka ja juoma

Ruokaile rennosti baarin puolella tai varaa pöytä illalliselle kellariravintolaamme. Tarjoamme ruokaa oluen kyytipojaksi kaikkina aukioloaikoinamme, lounaasta iltamyöhään. Lounas on tarjolla arkisin ma-pe klo 11-14.30 ja viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät etusivulta.

Iltapäivällä myymme kattavan valikoiman maukkaita pikkupurtavia. A la Carte-listan annoksia myydään päivittäin klo 16 alkaen. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisista oluen ja ruoan yhdistelmistä!

 

Toimitusjohtaja Olli Majanen

Bryggeri Helsinki on laadukkaan oluen ikkuna helsinkiläisille ja matkailijoille. Suomalainen olutkulttuuri on esillä monipuolisesti ja panimoruoka nousee uudelle tasolle. Kokenut olutravintoloitsija ja olutsommelier Majanen luo kodikkaan ilmapiirin. Majasen isännöimä panimoravintola on kokonaisvaltainen kokemus, jossa palvelu on asiantuntevaa ja välitöntä. Vuoden 2018 Hyvä Tuomas on sittemmin siirtynyt yhtiön toimitusjohtajaksi, mutta toimii aktiivisesti myös ravintolan arjessa ruoka- ja juomatuotteen kehittäjänä.