Syyskauden maut mukana Bryggerin listalla

14.10.2016

Ajankohtaista

Bryggeri Helsingin uudella ruokalistalla on johtavana teemana makujen monimuotoisuus. Annoksissa on yhdistelty sekä klassisia että moderneja elementtejä ja juomasuositusten valintaan ollaan jälleen panostettu tarmokkaasti.

Alkuruokien valikoimasta löytyy salaattia, keittoa ja härkätartaria sekä suosituksi osoittautunut alkupalalajitelma. Pääruokien listalla on mm. vegaaninen munakoisoannos, nieriää, flank steakia, hirven entrecôte ja ryhmien kestosuosikki Bryggerin vati, joka sisältää makkaroiden lisäksi porsaan paahtokylkeä ja yön yli haudutettua hirven entrecôtea kaikkine lisukkeineen.

Jälkiruokalistan helminä loistavat suosittu suklaa-porterkakku herkullisen imperial stoutin kanssa sekä mustikkainen jogurtti-pannacotta, joka sai suositusjuomakseen ihanan kotimaisen mustikkasiiderin.

Myös koko talossa tarjoiltava Panimolista sai uudistuksen myötä houkuttelevan ilmeen, kun mukana on annoksia, joita on mukava jakaa koko seurueen kesken. Kannattaa lähteä siis porukalla maistelemaan Bryggerin keittiön uutuuksia. Bryggerin oman panimon oluet tekevät makunautinnosta maksimaalisen!

fix2 fix6 fix9 fix11