Uusi ruokalista 4.10. alkaen

19.09.2018

Ajankohtaista

Syksy ja talvi tekee tuloaan ja se Bryggerissä tarkoittaa myös uuden ruokalistan vaihtumista. Torstaina 4.10. klo 17.00 myyntiin tulevalla Skandi-bistron tyylisellä ruokalistalla runsaat ja puhtaat maut näyttelevät pääroolia. Voit ruokailla rennosti baarissa nauttien Stoutissa haudutettua ankankoipea, olutsiirappia ja panimon kimchiä tai varata pöydän illalliselle kellariravintolan puolelle.

Tässä pieni maistiainen tulevan listan herkullisista annoksista:

MENU BRYGGERI

Riimilohta, fenkoli-retiisisalaattia ja piimämajoneesia

Slightly salted salmon, fennel and radish salad, sour milk mayonnaise

Beer recommendation: Bryggeri Weizen

Wine recommendation: Spier Sauvignon Blanc, Stellenbosch, South Africa

***

Karitsan ulkofileetä yrteillä, pommes Anna ja savuista tummaa olutkastiketta

Lamb sirloin with herbs, pommes Anna and smoky dark beer sauce

Beer recommendation: Bryggeri Spezial

Wine recommendation: Vini dei Cardinali, Ripasso Superiore, DOC Valpolicella, Italy

***

Tummasuklaakreemiä, punajuuri-mustaherukkasorbettia ja vanilja-sable

Dark chocolate cream, beetroot and blackcurrant sorbet with vanilla sable

Drink recommendation: Lempi Mustikkasiideri, Teerenpeli

Wine recommendation: Xavier Muscat Baumes de Venise, Châteauneuf-du-Pape, France

Menu 49 €

Pienpanimopaketti 19,40 €, viinipaketti 32,50 €

 

Koulutamme henkilökuntaa to 4.10. klo 13.30-17.00 välisenä aikana kellariravintolassa, pub palvelee normaalisti.