Vehnäoluita ja valkoista parsaa

19.4. – 13.5.2018

Kevät tulee kohisten ja varma merkki siitä on myös vehnäolut- ja parsaviikkojen ilmestyminen Bryggerin valikoimaan! Kevään teemaviikot käynnistyvät torstaina 19.4. klo 16 alkaen ja päättyvät äitienpäivään 13.5., josta alkaen panimon ovet avoinna myös sunnuntaisin klo 12-20 (muista varata pöytä äitienpäivälle!).

Tänä vuonna olemme saaneet kokoon massiivisen valikoiman vehnäoluita kotimaasta sekä ympäri maailmaa, muun muassa Venäjältä ja USA:sta. Oluita on tarjolla niin kauan kuin tavaraa riittää, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Valikoimasta löytyy erilaisten vehnäoluiden koko kirjo: hedelmäiset weizenit, mausteiset witbierit, happamat berliner weisset, humaloidut hopfen weizenit ja paljon muita. Vehnäolutvalikoima

Vehnäoluiden rinnalle ammattitaitoinen keittiötiimimme on kehitellyt herkullisia annoksia valkoisesta parsasta.

”Tarjoamme vehnäolut- ja parsaviikoillamme parasta hollantilaista valkoista parsaa perinteisesti valmistettuna ja maukkaiden lisukkeiden kera. Hienostuneen makuisen valkoisen parsan kera tarjottavat raaka-aineet kunnioittavat tätä kevään upeaa kasvista ja sen satokautta. Käytämme esimerkiksi panimomme omaa vehnäolutta maustamaan parsan kanssa tarjottavan Hollandaisekastikkeen. Parsa sopii mainiosti niin alku- kuin pääruoaksikin ja vaikka grillatun entrecôten lisukkeeksi. Olemme valinneet kaikille annoksille olutsuositukset laajasta ja tasokkaasta olutsommelier Olli Majasen laatimasta vehnäolutvalikoimasta.” Näin teemaviikoista kertoo keittiöpäällikkömme Ali Suviala.

Klikkaa kuvaa suuremmaksi ja kurkkaa menu jo valmiiksi: