Bryggeri esillä Lahden satamassa viikonloppuna

24.06.2015

Tapahtumat

Tapahtuman ajankohta: 25/06/2015 – 27/06/2015

Suuret oluet – pienet panimot -tapahtumat kokoavat jälleen tuhansia pienpanimojuomien ystäviä Lahden Matkustajasatamaan. Lahdessa olut-, sahti- ja siiderijuhlia vietetään 25.–27.6.2015 (to-la). Tapahtumassa pääosassa ovat kotimaisten pienpanimoiden oluet, siiderit, tisleet ja virvoitusjuomat. Erilaisia maisteltavia juomia tapahtumassa on lähes 100. Mukana on myös Bryggeri Helsinki kuudella hanaoluella sekä neljällä pullo-oluella.

Lahden Matkustajasatamassa Suuret oluet – pienet panimot -tapahtuma järjestetään kolmannentoista kerran. Koko tapahtuma on saanut alkunsa Lahdesta ja se on levittäytynyt myös Helsinkiin, Tampereelle, Raumalle ja Turkuun. Oluiden ja siidereiden ohella sahti on Lahden tapahtumassa vahvasti esillä. Festivaalin yhteydessä järjestetään Sahdinvalmistuksen SM-kilpailujen Lahden karsinta lauantaina 27.6. Kilpailun järjestelyistä vastaa Sahtilahti ry.

Juomien ohella Lahden Matkustajasatamassa esiintyy Pave Maijanen torstaina .Perjantaina yleisöä viihdyttää illalla The Beatles Story Band. Lauantaina iltapäivällä Heli&Heljanka laulauttaa ja illan ohjelmasta vastaa Freud Marx Engels & Jung, joka aloittaa kesän kiertueensa juuri Lahden satamasta.