Bryggeri Helsingin uusi keittiöpäällikkö

04.09.2018

Uutiset

Bryggeri Helsingin keittiötä vuodesta 2013 alkaen johtanut keittiöpäällikkö Ali Suviala siirtyy urallaan uusiin haasteisiin syyskuun 2018 alussa. Toukokuussa viisi vuotta täyttäneen Bryggeri Helsingin uusi keittiöpäällikkö on 28-vuotias Martin Lundqvist, joka on toiminut kahden vuoden ajan Suvialan ohjauksessa Bryggerin keittiön vuoromestarina. Ennen tätä Lundqvist on työskennellyt Sous chefinä BW Restaurants Oy:n ravintoloissa ja kerännyt kokemusta keittiön esimiestehtävistä Tukholmassa.

Lundqvistin johdolla Bryggerin keittiö jatkaa Suvialan viitoittamalla tiellä valtakunnan arvostetuimpana olut-ruokaravintolana. Lundqvist pitää tärkeänä tietoutta raaka-aineiden alkuperästä ja haluaakin panostaa kotimaisten lähituottajien sesonkien mukaisiin raaka-aineisiin.

”Innovatiivinen Skandi-bistron tyyli tulee näkymään uudella 4.10.2018 myyntiin tulevalla ruokalistalla”, kiteyttää tuore keittiöpäällikkö Lundqvist.

Bryggeri Helsinki tarjoaa ennen kaikkea makupareja, jossa olut ja ruoka yhdistyvät herkulliseksi kokonaisuudeksi. Ruokalistalla jokaiselle annokselle on valittu oma suositusolut ja parhaimmillaan menukokonaisuus tuo asiakkaalle ainutlaatuisen elämyksen oluen ja ruoan liitosta.

”Oluen ja ruoan yhdistäminen on keittiömme punainen lanka. Teemme sen jatkossakin taidokkaasti ja joskus yllättävälläkin tavalla.”, toteaa Lundqvist ja toivottaa kaikki tervetulleeksi Bryggeriin.

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Olli Majanen, gsm. 050 366 9817, olli.majanen@bryggeri.fi