Bryggeri jälleen Kaapelitehtaan olutfestivaalilla

Tapahtuman ajankohta: 05/04/2019 – 06/04/2019

Olutkansa kokoontuu jälleen Helsingin Kaapelitehtaalle, kun 21. Helsinki Beer Festival järjestetään 5.-6.4.2019. Bryggeri Helsinki osallistuu tapahtumaan jo seitsemännen kerran ja tuo jälleen tuoreen kattauksen Helsingin keskustassa pantuja pienpanimo-oluita festivaaliyleisön maistettavaksi.

Bryggeri Helsingin oluet Helsinki Beer Festivalilla 5.-6.4.2019:

BRYGGERI PILS 4,5%
– Panimomme lippulaivaolut on mukana Kaapelitehtaalla jo seitsemättä kertaa. Se on aito saksalaistyylinen lagerolut, joka on kevyesti maltainen ja yrttisen humalainen täysmallasolut.

BRYGGERI TESTBREW #003 BOHEMIAN RASPBERRY GOSE 4,3%
– Kauniin kirkkaanpunainen ja mehumaisen marjaisen tuoksuinen hapanolut, jonka maku on jännittävän monimuotoinen yhdistelmä marjojen makeutta ja kirpeää suolaisuutta.

BRYGGERI NOITA-AKKA BELGIAN PALE ALE 5,0%
– Väriltään punertavan ruskea ja maultaan kevyesti hunajainen pääsiäisolut, jolle tasapainoinen humalointi antaa hedelmäisyyttä, tammisuuta ja tummien marjojen tuntua. Ainoat tynnyrit tätä olutta yksinoikeudella HBF 2019!

BRYGGERI H.O.P. 2019 AUSTRALIAN LAGER 5,1%
– Helsinkiläisen Oluen Päivän kunniaksi valmistettu olut on vuonna 2019 tyyliltään Australian Lager. Se on väriltään oranssin keltainen ja tuoksultaan runsaan hedelmäinen. Voimakkaasta humaloinnista huolimatta se on helposti juotava nautiskeluolut. Tämän juhlaoluen valmistukseen osallistuivat oluenpanijat Pekkalen, Reloadin, KCB – Kumpula Craft Beerin ja Labran mikropanimoista.

BRYGGERI T-TIME ENGLISH TEA ALE 5,5%
– Laadukkaalla teellä maustettu tummahko brittiale, jonka maussa yhdistyvät kevyt humalointi, maltaan makeus ja teen herkät aromit. Tämän teehetken aikana on hyvä pohtia tuleeko hard brexit ja onnistuuko backstop. Leaf means leaf!

BRYGGERI TYRNIPORTTERI 6,5%
– Pehmeän maltainen ja eksoottisen hedelmäinen tumma pintahiivaolut, joka saa makua tyrnimehusta ja aprikoosipyreestä. Se sopii suomalaiseen ruokapöytään tuhtien riistaruokien seuraksi tai sellaisenaan nautittavaksi.

BRYGGERI PREMIUM SAISON 6,8%
– Myöhemmin keväällä kauppoihin tulevan Bryggeri Saisonin testiversio on täyteläisen maltainen ja pehmeän mausteinen puolitumma belgialaistyylinen kausiolut. Rajoitettu saatavuus!

BRYGGERI SUPERNOVA v7 DOUBLE IPA 7,8%
– Vaalea, sitrusarominen humalapommi, jonka mehukkaan rungon kruunaa huippulaadukkaat humalalajikkeet. Humalan sitruunaisuutta korostaa kuivahumalointivaiheessa käytetty sitruunan kuori. Kuiva ja katkera jälkimaku kestää suussa pitkään. Tämän version humalat: Columbus, Chinook, Centennial, Citra.

BRYGGERI SOFIA IMPERIAL STOUT 9,0%
– Yön musta olut, jonka kruununa on kaunis beige vaahto. Aromiltaan paahtuneen maltainen ja kahvimainen. Öljymäisen rakenteen takaa löytyy paahtunut ja lämmittävä maku. Jälkimaku on yhdistelmä marjaisaa hapokkuutta ja pyöreää maltaisuutta. Brittiläisestä olutperinteestä ammentava imperial stout ilman kikkailua. Hopeaa European Beer Star 2018.