Bryggeri jälleen mukana Art goes Kapakka-tapahtumassa

07.08.2014

Tapahtumat

Tapahtuman ajankohta: 14/08/2014

Bryggeri Helsinki on jo toista vuotta mukana perinteisessä kaupunkikulttuuritapahtumassa. Bryggerin ohjelma on seuraava:

to 14.8.2014 klo 20-23 Kuorojen kierros: Kumpulan Kuoro, Värinä, Viipurin Lauluveikot, Kullervo-Kuoro, Siller, Kassandra

ma 18.8.2014 klo 16:30 MAISTA: OLUTETIKETIN SUUNNITTELU

Mitä makuja oluista löytyy? Miten oluen maku ja sielu näkyvät sen etiketissä? Erilaisiin oluisiin ja niiden etiketteihin tutustutaan olutasiantuntija Anikó Lehtisen ja graafikko Antti Rastivon johdolla. Työpajassa suunnitellaan nimi ja etiketti sokkona maistetulle oluelle.

ke 20.8.2014 SAARA SOISALO SINGS CARMEN MCRAE’S ALBUM BITTERSWEET

Saara Soisalo löysi harvinaisuuden – Carmen Mc Raen albumin, ‘Bittersweet’ vuodelta 1964. Balladialbumiksi kutsuttu ‘Bittersweet’ sisältää tunnetumpia ja myös harvinaisuuksiksi jääneitä jazzballadeita. Jotta illan ohjelmistoon saataisiin myös dynamiikkaa ja vaihtelua hitaampiin tempoihin, valitsi Soisalo mukaan toisen Carmen McRaen albumin, jossa McRae esittää Thelonius Monkin musiikkia. Mukana soittamassa Soisalon pitkäaikaiset yhteistyökumppanit, Wade Mikkola Trio: Mikko Helevä, piano, Wade Mikkola, basso ja Heikki Sandrén, rummut.

TSIIGAA Art goes Kapakka Ville Mäkikoskela: Kolme veistosta

Ville Mäkikoskela asettaa Bryggeriin esille kolme veistostaan vuosien varrelta. Valitut veistokset käsittelevät aihealueita ihmisenä olemisesta, ruoasta ja turismista. Materiaaleina veistoksissa ovat harmaa ja punainen graniitti, alumiini (inkivääri) ja tammi. Ville Mäkikoskela (s.1975) on kuvanveistäjä, joka on kiinnostunut kaduntasaisista tarinoista sekä arjen ihmeistä.

 

Art goes Kapakka on tuonut iloa helsinkiläisille ja vierailijoille vuodesta 1995 lähtien. 20. Art goes Kapakka tarjoaa jälleen laadukkaan ja monipuolisen ohjelmakokonaisuuden 34 festivaaliravintolassa. Ohjelma esittelee kotimaisia huippuja musiikin, esittävän taiteen, kuvataiteiden, muodin, makujen ja tieteen saralta. Odotettu ohjelma on nyt julkaistu osoitteessa www.artgoeskapakka.fi/ohjelma.

agk2014-logo