Bryggeri on mukana Grüne Woche messuilla Berliinissä

GRÜNE WOCHE IN BERLIN

Suomi nähdään 18.-27.1.2019 Berliinissä, Saksassa, kansainvälisten Grüne Woche -messujen kumppanuusmaan roolissa. Kyseessä on maailman suurimmat maatalous-, elintarvike- ja puutarhamessut, jotka järjestetään vuosittain. Ainutlaatuisen laajalla osallistumisella tavoitellaan näkyvyyttä Suomelle kiinnostavana ruokamatkailukohteena ja maailman pohjoisimpien ja puhtaimpien elintarvikkeiden maana.

Suomen messuosaston ravintolatoiminnasta vastaa Bryggeri Helsinki GmbH.

Joukkoja johtaa entinen sahti- ja pienpanimoyrittäjä ja nykyinen kansainvälinen ravintoloitsija Pekka Kääriäinen. Bryggeri tarjoaa messuvieraille panimon omia oluita sekä Lammin sahtia.

Maanantaina Kääriäinen vei jälleen täyden kuorman Saksaan. Kääriäisen perustama berliiniläisravintola Bryggeri Helsinki in Berlin vastaa yli 400 000 vierasta keräävän tapahtuman Suuret oluet – pienet panimot -ravintolasta juomineen ja Suomi-hallin anniskelulupineen.” kirjoittaa Heikki Kähkönen.

Suomen kokkimaajoukkue valmistaa ravintolan annokset ja juomaksi on tarjolla pienpanimo-oluiden lisäksi kotimaisen viinitilan viinejä sekä muun muassa giniä ja viskiä. Suomen osasto on omassa 1600 m² hallissa.

Messut keräävät vuosittain noin 400 000 kävijää, 90 000 ruoka-alan ammattilaista, yli 4 000 median edustajaa ja poliittisia päättäjiä. MTK on messujen suurin kumppani ja koko hankkeen budjetti on yli 3 miljoonaa euroa.

Lisää aiheesta ja kuulumisia messuilta voit lukea täältä.

 

 

 

 

 

 

Sofiankadulla pääsee maistamaan palan aitoa Berliiniä

Messujen ajan Sofiankadulla kunnioitetaan Berliiniläistä olutta ja valikoimasta löytyy kaksi aitoa hapanolutta. Bryggeristä löytyvät tuotteet ovat Schneeeule Marlene (maustamaton) ja Schneeeule Yasmin (jasmiinilla maustettu).

Tietysti happamuutta taittamaan baarimestarimme lorauttaa mieluusti tilkan verigreippi- tai sitruunalimonadisiirapia asiakkaan halutessa,” sanoo pieni pilke silmäkulmassa apulaisravintolapäällikkö Kristian Meurman.

Schneeeulen Berliner Weisset ovat aitoja ja alkuperäisiä Berliner Weisseja ja niissä käytettävä hiivakanta on jopa 50 vuotta vanhaa, panimomestari ja diplomi-insinööri, rouva Ulrike Genzin eristämää ja kasvattamaa. Oluttyylille tyypillisesti myös alkoholipitoisuus on alhainen, vain 3-4%.

Berliiniläiset oluet myydään berliiniläiseen hintaan, 5€ / plo. 

Tuotteet ovat myynnissä tarjoushintaan, niin kauan kuin tavaraa riittää. Nähdään panimolla!