Bryggeri täyttää 5 vuotta

Tapahtuman ajankohta: 14.05.2018 – 20.05.2018

Bryggeri Helsinki täyttää viisi vuotta ja synttäreitä Sofiankadulla juhlitaan koko viikko!

Olutyrittäjä Pekka Kääriäisen pitkäaikainen haave, panimoravintola Bryggeri Helsinki avattiin Torikortteleissa yleisölle vappuaattona 2013 ja virallisissa avajaisissa kahta viikkoa myöhemmin maistettiin ensimmäistä Bryggerissä pantua olutta, Bryggeri Weizen-vehnäolutta. Omien oluiden valikoima on kasvanut vuosien mittaan hurjasti, kun panimomestari Mathias Hüffner on valmistanut ravintolamme sydämessä uusia erityylisiä oluita.

Omia oluita on viiden vuoden aikana tehty kaikkiaan 71 kpl ja nykyinen tuotantomäärä on noin 170 000 litraa vuodessa. Bryggerin oluita myydään valtakunnallisesti Alkoissa, vähittäiskauppaketjuissa sekä muissa ravintoloissa. Nyt syntymäpäivän kunniaksi lanseerataan kaksi juhlaolutta, jotka ovat tarjolla niin kauan kuin tuotteita riittää!

Laadukkaiden käsityöläisoluiden valmistamisen rinnalla Bryggeri Helsinki on erikoistunut ruoan ja oluen yhdistämiseen. Ravintolassa tarjoillaan puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua skandinaavista ruokaa ja uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan keittiöpäällikkö Ali Suvialan pitkää kokemusta hyödyntäen.

Bryggerin ruokatarjonnasta löytyy rentoa panimoruokaa tuopillisen kylkeen sekä menukokonaisuuksia olutsommelierin taitavine olutsuosituksineen.

”Toimintamme alkuvuosista emme olisi selvinneet ilman reilun 900 osakkaan tukea, henkilökunnan sitoutuneisuutta ja asiakkaiden kiinnostusta laadukkaisiin käsityöoluihin. Olemme kiitollisia kaikesta tästä.”, kertaa Rakuuna Olut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Kääriäinen.

Toimitusjohtaja Olli Majanen katsoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen: ”Jatkamme Bryggerissä sesonkivaihteluiden huomioimista ruoan ja juoman osalta, ja tuomme säännöllisesti uusia tuulia tuotevalikoimaamme unohtamatta aloitetun viennin kasvattamista. Näin Bryggeri pysyy raikkaana ja asiakkaita kiinnostavana panimoravintolana Helsingin sydämessä”.

Seuraa Bryggeriä Facebookissa, niin pysyt ajantasalla synttäriviikkojen ohjelmasta ja erikoistarjouksista. Tarjouksia on luvassa viikon jokaiselle päivälle!

Esimerkiksi maanantaina 14.5. tarjolla on nonstop-panimokierroksia alkaen klo 17, 18 ja 19. Mukaan mahtuu 15 nopeinta osallistujaa viiden euron maksua vastaan.

Synttäritarjous! Bryggerin legendaarinen BBQ-possuburgeri saatavilla maalaisranskalaisten kera to 17. – su 20.5. hintaan 15€!