Bryggerin keittiön Viro-menu 2016

Tapahtuman ajankohta: 12/02/2016 – 20/02/2016

Viron pienpanimo-oluet ovat tänäkin vuonna saaneet rinnalleen Bryggerin tyylin mukaisen, oluen ja ruoan liiton pohjalle rakennetun menun olutsuosituksineen. ”Keittiötiimimme on hakenut menun ideoita Viron ruokakulttuurista ja käsityöoluiden huikeasta makukirjosta”, kertoo keittiöpäällikkö Ali Suviala.

Tyrnimarinoidun silakan ja silakanmätimoussen makuihin sopii loistavasti Viron kärkipanimon Põhjala Breweryn ja Bryggeri Helsingin yhteistyönä syntynyt rotevarunkoinen ja sitrusarominen Union Imperial Pils. Punaviiniglaseeratun ankanrinnan mausteisiin makuihin upea pari löytyi Lehe panimon belgityypisestä Casperista. Suklaa Crème Brûléen ja sherry-sahramiomenan kumppaniksi valitsimme todellisen harvinaisuuden sherrytynnyrissä kypsennetyn Valge Öö Px, Põhjala Breweryltä.

Menu on saatavana päivittäin klo 16 jälkeen lauantaihin 20.2.2016 saakka.

Viron pienpanimoviikot menu 2016

Tyrnimarinoitua silakkaa ja silakanmätimoussea

Tyrnimarinoitua silakkaa ja silakanmätimoussea