Bryggerin makkaraviikot 19.10.-4.11.

Makkaraviikoilla Bryggerin keittiö tarjoaa valikoiman makkaroita, joihin on porsaanlihan lisäksi käytetty esim. karitsanlihaa ja hirveä. Tarjolla on niin itse tehtyä makkaraa ja Leberkäseä kuin omalla reseptillä teetettyjä Ibericomakkaraa ja palkittua Bryggeriwurstia. Tarjolla on myös vaihtuvia suosituksia paikallisilta makkaranvalmistajilta kuten Weisswurstia.

Lisukkeet vaihtelevat suositusmakkaroiden mukaan. Oluessa haudutettua hapankaalia ja saksalaistyylistä perunasalaattia on luonnollisesti tarjolla. Panimomestarimme Mathias Hüffner on valinnut Makkaraviikoille komean kattauksen valmistamiaan saksalaistyyliä oluita: Pils, Rauchweizen, Altstadt Helsinki, Dunkel ja Roggenbock löytävät herkulliset parinsa keittiön valmistamista makkara-annoksista. Annoksia on saatavilla arkisin heti lounaan jälkeen klo 14.30. alkaen ja lauantaisin klo 12.00. alkaen. Tervetuloa!