Bryggerin olutuutuuksia alkavalle keväälle

02.02.2020

Uutiset

Panimon uutuudet keväällä 2020

Kevät tuo tullessaan monia uutuuksia Bryggerin panimolta. Nyt jo käymistankeissa pulputtaa skottityylinen vahva ale ja hapanmallasuutteella valmistettu olut, joka maustettiin yuzu- ja mandariinipyreellä. Molemmat saadaan panimoravintolan hanoihin helmikuun aikana.

Maaliskuulle valmistuu runsaalla kädellä humaloitu Hopfenweizen, jonka kanssa juhlistetaan Helsinkiläisen oluen päivää viikolla 10. Helsinki Beer Festivalilla nautitaan edellisten lisäksi vielä uudella reseptillä pantua münchener helles-tyylistä lagerolutta.

Test Brew-sarjan uutuuksia tulevat keväällä ja kesällä olemaan hoppy lageria, wienerbieriä, bitteriä ja brown alea. Kesän festareille valmistuu lisäksi belgiblondea, jenkki-ipaa, uusi Supernova, sekä kiinnostavia kokeiluita maitohappojen ja suolojen kanssa. Loppukesälle on vielä suunnitteilla ruismärzen.

Kiinnostava olutvuosi on siis jälleen luvassa, mutta Bryggerin tutut vakiotuotteet pysyvät koko ajan tuotannossa. Oluiden tekniseen laatutasoon panostetaan jatkossakin ja korostetaan oluiden helppoa juotavuutta omassa panimoravintolassamme. Uusien oluiden suunnittelussa edelleen punaisena lankana on myös yhdistettävyys ruokien kanssa.

Bryggeri Helsinki – olutta pääkaupungin sydämestä.