Fabric ja Bryggeri aloittavat yhteistyön Tampereella

27.04.2017

Uutiset

Bryggeri Helsinki ja Bar & Bistro Fabric aloittavat Tampereella mittavan yhteistyön, joka sukeltaa syvälle oluen ja ruoan liitton.

Kumppanuuden myötä Fabric saa valikoimiinsa laajan valikoiman Bryggerissä valmistettuja oluita ja pääsee hyödyntämään Bryggerin olut-ruokaosaamista. Bryggeri puolestaan saa sitoutuneen kumppanin tuotteidensa näyteikkunaksi Tampereella ja osaavan keittiötiimin, joka pystyy annoksillaan tukemaan Bryggerin oluiden korkeaa laatua.

– Bryggeri on etsinyt suurimmista kaupungeista kumppaniravintoloita, joissa tuotteemme saisivat arvoisensa näkyvyyden ja osaavan käsittelyn. Mahdollisuus yhdistää laadukas ruoka tuotteidemme seuraksi on meille ensiarvoisen tärkeää, korostaa olutsommelier Olli Majanen.

Fabricin Jussi Airilan helmikuisen yhteydenoton jälkeen asiat etenivät vauhdilla, sillä yhteinen näkemys kumppanuuden sisällöstä oli molemmille osapuolille selkeä.

– Fabric ei ole pelkästään Bryggerin hanapaikka, vaan teemme paljon syvempää ja kokonaisvaltaisempaa yhteistyötä niin juoman kuin ruoankin saralla. Saamme Bryggeriltä olutopastusta ja samalla myös keittiöt keskustelevat vahvasti toistensa kanssa, ravintoloitsija Airila kuvailee.

Olutsommelier Majanen ja keittiöpäällikkö Ali Suviala valitsivat Fabricin tuoreimmalle ruokalistalle suositukset Bryggerin oluista. Lisäksi Majanen listasi valikoiman muiden kotimaisten pienpanimoiden oluista, joiden tarkoitus on täydentää Fabricin oluttyylien kirjoa mahdollisimman kattavaksi. Molemmat miehet nähdään jatkossa isännöimässä olut-ruokailtoja Fabricin asiakkaille.

Bryggerin tapaan Fabricissa voi helposti tutustua olutmakujen kirjoon tilaamalla maistelusetin pieniä annoksia. Fabricin mallaslauta sisältää neljä pientä olutnäytettä ja niiden kirjalliset makukuvaukset. Se sopii joko yksin tai kaveriporukalla maisteltavaksi ja vaikkapa yritystilaisuudessa ohjatuksi ohjelmanumeroksi.

Bryggerin ja Fabricin yhteistyön vaiheista ja vaihtuvasta valikoimasta voi käydä lukemassa Fabricin Facebook-sivuilta.

 

Fabricin Jussi Airila ja Bryggerin Olli Majanen kutsuvat mallaslautailemaan Tampereelle.
Kuva: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy