Helmikuun Sahtimania

08.02.2019

Ajankohtaista

SAHTI ON perinteinen suomalainen suodattamaton ja pastöroimaton katajalla maustettu olut. Sen valmistukseen käytetään pääsääntöisesti ohra- ja ruismaltaita. Sahti tulee nauttia tuoreena, sillä sen säilyvyys hyvissäkin olosuhteissa on lyhyt, ainoastaan nelisen viikkoa.

Tunnusomaista sahdille on tayteläinen ja banaanimainen maku, johon liittyy aavistus katajan kirpeyttä.

Helmikuussa Bryggerissä pääset nauttimaan sahtia enemmänkin, sillä myynnissä on yhteensä ainakin kolme erilaista sahtia:

Lammin Sahti 
Suomen Paras olut- kilpailun voittajaolut vuonna 2018!

Olu Bryki Raum panimon tumma Kullervo-sahti ja Osmotar-juhlasahti.

Sahdit tulevat myyntiin viikolla 7 ja keittiötiimimme kehittelee sopivaa pikkusuolaista makunautintoja tukemaan.