HelsinkiMenu nyt myös Bryggeristä

05.05.2014

Ajankohtaista

Toukokuun alkupäivistä alkaen Bryggeri Helsinki tarjoilee Makujen Suomi -konseptin mukaista HelsinkiMenua. Makujen Suomi -ravintolat tuovat menuissaan maisteltavaksi suomalaisen ruokakulttuurin kirjon ja monipuoliset suomalaiset raaka-aineet, jotka valitaan vuodenaikoja ja paikallisuutta korostaen.

Bryggerin keittiöpäällikkö Ali Suviala luonnehtii Bryggerin kokonaisuutta todelliseksi lähiruoaksi. ”Sesongin HelsinkiMenuun olemme valinneet kotimaista siikaa ja porsasta perunan ja sellerin kera. Meillä Bryggeri Helsingissä ruokien valmistuksessa käytetään monipuolisesti oman panimon olutta ja oluen valmistuksen raaka-aineita”, kertoo Suviala.

Bryggeri Helsingin kauden menut löydät täältä. Alle 7 hengen seurueille pöytävaraus onnistuu mutkattomasti netissä ja suurempien ryhmien varauksista pyydetään soittamaan hovimestarille 010 235 2505.

makujen-suomi-newsletter