Joululounas ja Tuomaan markkinat

Joululounas

Edellisvuosien hyväksi havaittua kaavaa noudattaen, tarjoamme tyylillemme uskollisen joululounasmenun ilman kinkkua ja laatikoita tänäkin vuonna! Herkullinen joululounasmenu on myynnissä ma 26.11.-pe 21.12. arkisin klo 11-14.30 välisenä aikana. Joululounasmenu tulee tilata etukäteen varauksen yhteydessä ja toivommekin yhteydenottoa sähköpostitse osoitteeseen helsinki@bryggeri.fi

Hakimureketta, smetanassa haudutettua pinaattia ja kirjolohen mätiä. Olutsuosituksena Bryggeri Weizen.

Tuomaan markkinat Senaatintorilla

Tuomaan Markkinat on Helsingin suurin ja vanhin ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Helsingin Senaatintorin tunnelmallisen joulutorin Lahjakujien kojuista löytyvät joulun persoonalliset lahjat käsityöläisten itsensä myyminä.

Ruokapihat hemmottelevat kävijöitään jouluisilla klassikoilla, ulkona syötävillä herkuilla sekä hehkuviinillä ja kojuista löytyvät myös mukaan herkut hilloista ja sinapeista joululeivonnaisiin. Tuomaan Markkinoiden sydämessä sykkii kävijöiden rakastama vanhanajan karuselli.

Myös panimon ovet ovat avoinna joulusesongin ajan sunnuntaisin klo 12-19. Poikkea lämmittelemään ja nauttimaan lasillinen Glühweinia, tuoppi olutta, ruokailemaan ja nappaa joululahjat mukaan katutason myymälästämme. Senaatintorin vilinästä Bryggeriin kävelee vain parissa minuutissa – nähdään Sofiankadulla!

Tuomaan markkinat Senaatintorilla, 2min kävelymatka panimolle.