Kesää kohti kauden kasviksilla

Huhtikuussa herkutellaan kauden kasviksilla

Laitoimme visaat päät yhteen ja päätimme perinteisten parsaviikkojen sijaan panostaa kevätkauden kasviksiin aiempaa monipuolisemmin. Keittiömme on räätälöinyt Spring Season Menulle täysin vegaanisia annoksia. Nämä skandinaaviseen makumaailmaan painottuvat annokset ovat saatavilla 18.4.-12.5. välisenä aikana.

Luonnollisesti annoksien rinnalle valikoimaan saapuu myös vegaanisia oluita ja viinejä.

Spring Season Menu:

KEVÄTKÄÄRYLEET
Grillattua vihreää parsaa ja puolukoita
8 € / 15 €

PARSASALAATTI
Kevätsipulia ja granaattiomenaa
7,50 € / 14 €

GRILLATTUJA VARHAISPERUNOITA
Karhunlaukkaa ja Mojokastiketta
5,50 € / 9 €

PAAHDETTUJA JUURIKKAITA
Kaurakermassa haudutettua kevätkaalia
16,50 €

RAPARPERIPIIRAKKAA
Vegaanista vaniljajäätelöä ja raparperihilloketta
8 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Tiesitkö tätä Bryggeristä?
Pyrimme toiminnassamme ympäristöystävällisyyteen ja raaka-aineissa panostetaan kotimaisuuteen ja lähiruuan suosimiseen. Kotimaisen biokaasun käyttö lisää yhtälöön vielä kotimaisen uusiutuvan energian.
Tuotamme vuosittain noin 170 000 litraa olutta, ja tuotannon sivuvirtana mäskiä noin 60 tonnia vuodessa. Aiemmin pääasiassa eläinten rehuksi päätynyt mäski on lähetetty vuodesta 2016 alkaen Labion biokaasulaitokselle Lahteen, josta tuotettu biokaasu palaa takaisin Bryggeri Helsingin käyttöön. Liki kaikki panimon tarvitsemasta vuosittaisesta 130 MWh:n kaasumäärästä syntyy Bryggeri Helsingin omasta jätevirrasta. Kyseessä on siis niin sanottu suljettu kierto ja hyvä esimerkki kiertotaloudesta. Hyödynnämme oluiden teon lisäksi biokaasua keittiömme grillissä sekä katetun sisäpihan terassimme lämmittimissä.
#thinkgreen