Kesän makuja Bryggerin uudella ruokalistalla

02.06.2015

Ajankohtaista

Kotimaisuus ja pientuottajat ovat esillä Bryggerin uudella kesä 2015 ruokalistalla. Perinteikkään Peltolan juustolan Blue maustaa kesäisen alkuruokasalaatin ja poronpaisti tuo listalle Lapin eksotiikkaa. Nieriä saa seurakseen herkullisen munavoi-perunamurskan ja parsaa. Pitkään haudutettu häränposki on mureaa ja vie kielen mennessään.

”Kauden HelsinkiMenuun olen jälleen ottanut vahvasti mukaan oluen ja sen raaka-aineet. Lihan hauduttamiseen käytämme sahtivierrettä, suklaakakku on maustettu suomalaisten oluiden kruunaamattomalla kuninkaalla, Sinebrychoffin Porterilla ja jäätelökin saa makunsa kaljamaltaasta. ” avartaa Bryggeri Helsingin keittiöpäällikkö Ali Suviala.

Tuttuun tapaan kaikille À la Carte-annoksille on valittu parhaat olutsuositukset suomalaisten pienpanimoiden valikoimista. Kannattaa tulla arvioimaan kuinka hyvin suosituksissa on onnistuttu!

Koko ruokalista on luettavissa nettisivuiltamme. Pöytävarauksia voi tehdä myös sivuillamme tai soittamalla 010 235 2506 / hovimestari.

AC2015kesä nettisivukuva