Kesätöihin Bryggeriin

25.02.2014

Uutiset

Etsimme osaavia ravintola-alan ammattilaisia kausityöhön kesäkaudelle. Arvostamme monipuolista kokemustasi ravintola-alalta ja odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Olet työtä pelkäämätön ja kestät hyvin painetta. Sujuvan kielitaitosi avulla rohkenet kohdata myös kansainvälisiä asiakkaitamme. Kiinnostus olueen ja olutkulttuuriin katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme valituille henkilöille kannustavan palkkauksen, monipuolisen tehtäväkuvan ja innostavan työyhteisön. Työsuhteen aloitusaika ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Keittiötiimi etsii reippaita lämpimän ja kylmän keittiön hallitsevia kokkeja. Saliin etsimme monipuolisia vuoropäälliköitä, palvelualttiita baari- ja terassitarjoilijoita ja nopsajalkaisia foodrunnereita.

Hakemukset pyydämme täyttämään netissä osoitteessa http://bryggeri.fi/toihin-meille/. Liitä nettihakemuksesi mukaan ansioluettelosi.

Lähes 900 osakkaan omistama yksityinen panimoravintola Bryggeri Helsinki avattiin vappuna 2013 keskeiselle sijainnille Senaatintorin ja Kauppatorin välille osoitteeseen Sofiankatu 2. Panimoravintolan kokonaisuuteen kuuluu 250 paikan kellariravintola, katutason 40 paikan pub sekä 180 asiakaspaikan kesäterassi sisäpihalla. Bryggeri Helsinki on tunnettu maistuvista käsityöläisoluistaan, monipuolisesta ruokatarjonnastaan sekä olutkulttuuriin liittyvästä tapahtumatarjonnastaan. Asiakaskunnaltaan Bryggeri Helsinki on kansainvälinen, laatutietoinen ja olutystävällinen.

Terassi 2013 001