Kokenutta ja tuoretta tulkintaa Bryggerin terassiohjelmistossa

29.07.2015

Tapahtumat

Tapahtuman ajankohta: 30/07/2015 – 31/07/2015

Bryggerin terassin musatarjonnassa kohtaavat tällä viikolla pitkän linjan kokemus sekä nuori ja ennakkoluuloton kokeellisuus.

Lontoosta Suomeen 1990-luvun lopulla muuttanut alkujaan walesilainen kitaristi-lauluntekijä Bryn Jones on kiertänyt keikkapaikkoja muun muassa Zookin ja Bastardos Finlandesin kanssa. Rouheaääninen laulaja esiintyy torstaina 30.7. Bryggerin pihalla akustisesti sooloartistina esittäen monipuolista coverrockia eri vuosikymmeniltä. Ohjelma-aika klo 18:00. Vapaa pääsy!

Juha Pekka Tapani Heikkinen eli JPTH on laulaja/lauluntekijä ja tunnettu muun muassa katusoiton Suomen mestarina. Nykyään hän keikkailee ahkerasti beatboxaaja Spittarin kanssa. JPTH:n aiempaa materiaalia on luonnehdittu neoklassiseksi trubaduurirockiksi, mutta uudessa toistaiseksi vain keikoilla kuullussa materiaalissa on vaikutteita myös funkista ja hip hopista, kiitos beatboxaaja Spittarin. Meininki JPTH:n keikoilla on aina ollut hillitöntä ja Spittarin kanssa meno on väkevöitynyt vain entisestään. Ohjelma-aika klo 18:00. Vapaa pääsy!

Bryn pic1

MmJPTH_kuvaMariaSeppälä