Pienpanimon joululounas, olkaa hyvä!

20.11.2015

Uutiset

Bryggerin panimolounas on viritetty juhlasesongin makuihin. Keittömestari Ali Suvialan suunnittelemassa kokonaisuudessa pääruoat saavat tuekseen jouluisen salaattipöydän kaloineen ja joululimppuineen. Lounaaseen kuuluu myös kahvi, tee tai alkoholiton glögi.

– Pääruoaksi voi jouluaikaankin valita burgerin, kotiruoka-annoksen tai kasvisvaihtoehdon. Kokoamme kauden makuja noutopöytään ja valitsemme palanpainikkeeksi parhaat käsityöoluet panimon omista valikoimista, Suviala kertoo.

Jokaiseen olutkellarin lounasannokseen on oma olutsuosituksensa, ja kaikkia oluita saa lounasaikaan sopivissa desin tai kahden annoksissa.

Joululounasta tarjoillaan maanantaista 30.11. alkaen joka arkipäivä klo 11.30-14.30 aina 23.12. asti.

Viikottain vaihtuvaan lounaslistaan voit tutustua tästä.

Pöytävaraukset on helppo tehdä tästä.

 

Ryhmille myös kokonaisia joulumenuita

Yli 10 hengen ryhmille Ali Suviala valmistaa halutessasi kokonaisen joulumenun. Ryhmämenut suunnittelemme yksilöllisesti, olethan yhteydessä myyntipalveluumme numeroon 010 235 2500 tai sähköpostin helsinki@bryggeri.fi

 

Bonuksena Helsingin paras joulutunnelma

Joulutunnelman nostattamiseksi suosittelemme myös karusellikierrosta Senaatintorilla. Helsingin tunnelmallisin joulutori Tuomaan Markkinat avataan perjantaina 4.12.