Ruoka ja juoma

Bryggeri Helsingin A la Carte-lista on tarjolla kellariravintolassa maanantaista lauantaihin klo 16.00 jälkeen.  Panimolistan annoksia tarjolla arkisin klo 11.00 alkaen, lauantaisin klo 12.00 alkaen ja sunnuntaisin klo 14.00 alkaen. Tervetuloa!

Ravintolapäällikkö Olli Majanen

Bryggeri Helsinki on laadukkaan oluen ikkuna helsinkiläisille ja matkailijoille. Suomalainen olutkulttuuri on esillä monipuolisesti ja panimoruoka nousee uudelle tasolle. Kokenut olutravintoloitsija ja olutsommelier Majanen luo kodikkaan ilmapiirin. Majasen isännöimä panimoravintola on kokonaisvaltainen kokemus, jossa palvelu on asiantuntevaa ja välitöntä.

Keittiöpäällikkö Ali Suviala

Maltaisten makujen ammattilaisena Suviala luo ruokaelämyksiä oluesta ja oluen kumppaniksi. Keittiön linja on skandinaavinen ja pohjoisen sesongit elävät Suvialan hyppysissä. Raaka-aineita kunnioittaen syntyy konstailematonta selkeää ruokaa. Bryggeri Helsingin keittiöpäällikön taito oluiden ja ruokien yhdistämisessä näkyy myös hänen tuoreessa kirjassaan "Gastropub kotikeittiössä".