Ruoka ja juoma

Ruokaile rennosti baarin puolella tai varaa pöytä illalliselle kellariravintolaamme. Tarjoamme ruokaa oluen kyytipojaksi kaikkina aukioloaikoinamme, lounaasta iltamyöhään. Lounas on tarjolla arkisin ma-pe klo 11-14.30 ja viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät etusivulta. Panimon lista astuu voimaan heti lounaan jälkeen ja A la Carte-lista on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 16.00 alkaen.

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisista oluen ja ruoan yhdistelmistä! Beer Menu 2018

Jotain muutakin kuin olutta? Löytyy! Tutustu viinilistaamme Wine Menu 2018

Ravintolapäällikkö Olli Majanen

Bryggeri Helsinki on laadukkaan oluen ikkuna helsinkiläisille ja matkailijoille. Suomalainen olutkulttuuri on esillä monipuolisesti ja panimoruoka nousee uudelle tasolle. Kokenut olutravintoloitsija ja olutsommelier Majanen luo kodikkaan ilmapiirin. Majasen isännöimä panimoravintola on kokonaisvaltainen kokemus, jossa palvelu on asiantuntevaa ja välitöntä.

Keittiöpäällikkö Ali Suviala

Maltaisten makujen ammattilaisena Suviala luo ruokaelämyksiä oluesta ja oluen kumppaniksi. Keittiön linja on skandinaavinen ja pohjoisen sesongit elävät Suvialan hyppysissä. Raaka-aineita kunnioittaen syntyy konstailematonta selkeää ruokaa. Bryggeri Helsingin keittiöpäällikön taito oluiden ja ruokien yhdistämisessä näkyy myös hänen tuoreessa kirjassaan "Gastropub kotikeittiössä".