Ruoka ja juoma

Ruokaile rennosti baarin puolella tai varaa pöytä illalliselle kellariravintolaamme. Tarjoamme ruokaa oluen kyytipojaksi kaikkina aukioloaikoinamme, lounaasta iltamyöhään. Lounas on tarjolla arkisin ma-pe klo 11-14.30 ja viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät etusivulta.

Iltapäivällä myymme kattavan valikoiman maukkaita pikkupurtavia. A la Carte-listan annoksia myydään päivittäin klo 16 alkaen. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisista oluen ja ruoan yhdistelmistä! Tutustu jo ennakkoon kattavaan juomalistaamme, jolta löydät oluet, siiderit, lonkerot ja viinit.

Olutsommelier Olli Majanen on kerännyt vaihtuvan valikoiman olutmaailman klassikoita kylmäkaappiimme. Kannattaa kysyä henkilökunnalta osuvia suosituksia vaikkapa ruokiemme kumppaniksi. Tutustu harvinaisuuksiin: Beer Sommelier’s Choices.

Ravintolapäällikkö Olli Majanen

Bryggeri Helsinki on laadukkaan oluen ikkuna helsinkiläisille ja matkailijoille. Suomalainen olutkulttuuri on esillä monipuolisesti ja panimoruoka nousee uudelle tasolle. Kokenut olutravintoloitsija ja olutsommelier Majanen luo kodikkaan ilmapiirin. Majasen isännöimä panimoravintola on kokonaisvaltainen kokemus, jossa palvelu on asiantuntevaa ja välitöntä.