Bryggerin kevään uusi ruokalista tulee myyntiin to 21.2.

Bryggeri á la Carte

Järjestyksessään 18. Bryggerin ruokalista tulee myyntiin torstaina 21.2.2019. Keittiöpäällikkö Martin Lundqvist on tuonut kevätkauden listalle mielenkiintoisia uutuuksia sekä päivittänyt baarilistan uusilla, mutkattomilla annoksilla.

Hyväksi todettuja raaka-aineita käytetään edelleen, kuten mikkeliläisen Hauhalan tilan hanhea”, kertoo Lundqvist, ja jatkaa tiimiään kehuen: ”Koko ryhmä on osallistunut annosten suunnitteluun, ja sama porukka myös valmistaa annokset keittiössä asiakkaillemme.”

Omiksi suosikeikseen uudelta listalta tuore isä mainitsee raputartarin sekä pähkinä-suklaajuustokakun, jolle Bryggeri Sofia toimii olutsuosituksena loistavasti!

Bar Bites

Baarilistan `Sides, Snacks & Sweets` täydentävät suosittujen burgereiden valikoimaa. Iltapäivästä iltamyöhään tarjoiltavalta monipuoliselta listalta löytyy rentoa syötävää oluen kyytipojaksi tai vaikkapa useampia pieniä annoksia jaettavaksi seurueen kesken. Kannattaa ehdottomasti kokeilla pekonilla ryyditettyjä rapeita Mac & Cheese-palloja, mausteista chilidogia tai herkullisia ja käsintehtyjä panimon omia piirakoita.

Baarilistan ideana on tarjota asiakkaille mahdollisuus rennompaan illanviettoon – maukasta ja vähän sotkuista – niin kuin panimoravintolassa saakin olla. Baarilista on myynnissä katutason pubissa sekä kellariravintolan baarissa.

Kaikki olutsuositukset ovat kotimaisia

Jos ruokalistalla näkyy uutta otetta annoksissa, on olutsuosituksissa palattu alkuperäiselle linjalle. Kaikki valitut oluet löytyivät kotimaisten pienpanimoiden tuotevalikoimista.

Valinnat tehnyt olutsommelier Olli Majanen iloitsee korkeasta laadusta ja makujen monimuotoisuudesta: ”Puhtaiden makujen löytyminen maamme pientuottajien oluista helpotti olut-ruokaparien rakentamista. Korkeaa ammattitaitoa löytyy sekä pitkän linjan panimoista että uudemmista tulokkaista.

Erityisesti hapanoluiden laadukkuus ja lagereiden luonteikkuus ilahduttivat vuoden 2018 Hyvää Tuomasta.

Kevät on kotimaisten kasviksien juhlaa

Kasvisruokailijat on otettu huomioon entistä monipuolisemmin. Kevät on kotimaisten kasvisten juhlaa ja kolmen ruokalajin menu taipuu olutsuosituksineen nyt myös vegaaneille. Perinteisen parsakauden sijaa hemmottelemme kasvisruokailijoita keväällä oikein kunnolla ja huhtikuun 18. päivästä äitienpäivään saakka ruokalistaa täydentää normaalin valikoiman lisäksi viisi kasvisannosta.

Nähdään panimolla! – Martin L.