Sami Pitkämö toukokuun klubivieraana

05.05.2014

Tapahtumat

Tapahtuman ajankohta: 14/05/2014

Monipuolinen muusikkolahjakkuus ja jazz-croonerinakin tunnettu Sami Pitkämö esiintyy Lasse Hirvi Trion vieraana keskiviikkona 14.5.2014 Bryggeri Helsingin Brews & Jazz -klubilla.

Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi 2008 valittu Pitkämö aloitti muusikonuransa pasuunaa soittamalla kotikaupungissaan Kauhajoella. Parikymppisenä Pitkämö muutti Helsinkiin opiskelemaan Pop & Jazz Konservatorioon jazzpasuunan soittoa, ja samaan aikaan soitti ja sovitti Boston Promenaden riveissä, lauloi omassa Riemukupla-bändissään sekä sävelsi musiikkia moneen suuntaan.

Nykyisin Pitkämö johtaa bändejä television huippusarjoissa, sovittaa ja säveltää musiikkia artisteille, televisioon, teatteriin ja mainoksiin, johtaa omaa Sami Pitkämön Orkesteria ja tekee monenlaista yhteistyötä hyvän ystävänsä Lenni-Kalle Taipaleen kanssa duokeikoista yhteisen bändin esiintymisiin. Hän on myös yksi kuudesosa jo lähes legendaarista Hemma Beast- yhtyettä.

Kahdenkymmenen vuoden ajan Pitkämö on saanut tehdä yhteistyötä monien alan legendojen kanssa ja samalla päässyt todistamaan myös uusien tähtien syntyä. Musiikki on vetänyt miestä ympäri maailmaa ja tutuksi ovat tulleet niin Eurooppa, USA, Afrikka, Aasia kuin Australiakin.

Sami Pitkämön esiintymisen jälkeen Bryggerin Brews & Jazz -klubi jää kesätauolle palatakseen entistä ehompana syksyllä uudelleen ohjelmistoon.

Sami Pitkämö1