Syksyn makuja Bryggerin ruokalistalla

02.10.2014

Ajankohtaista

 

Bryggeri Helsingin uudella À la Carte-listalla maistuu syksyn runsaat maut. Tarjolla on muun muassa hanhea, haukea ja hirveä herkullisilla lisäkkeillä. Kasvisruokailijoitakaan ei ole unohdettu, sillä saatavana on maukkaasti grillattua kurpitsaa vuohenjuustokastiikkeen ja emmenvehnän kera. Klassinen entrecôte sai arvoisensa kumppanin bearnaisekastikkeesta, maksan ja sipulin lisänä tarjotaan dijonsinappiperunoita ja savustettu nieriä kruunataan vehnäolut-jokirapukastikkeella. Jälkiruokien valikoima on jälleen kiehtova ja yllättävä.

”Valitsimme kauden HelsinkiMenun raaka-aineet lähialueilta eikä suositusoluitakaan tarvinnut kaukaa hakea. Laadun ja tuoreuden maistaa aina – niin lasissa kuin lautasellakin”, luonnehtii keittiöpäällikkö Ali Suviala.

Panimolistan uutuuksina ovat Haukiburger maalaisranskalaisilla ja Pyttipannu uppomunan kera.

Bryggerin keittiö on avaoinna maanantaista perjantaihin 11:30-22:30 ja lauantaisin klo 14:00-22:30.

 

2014-10-02 15.49.51 2014-10-02 15.52.03 2014-10-02 15.53.19