Tervetuloa olutostoksille uudistuneeseen myymälään

Maanantaina 19. helmikuuta 2018 saimme kaipaamamme ulosmyyntioikeuden myös vahvemmille oluille. Nyt Bryggerin katutason myymälästä voidaan myydä asiakkaille mukaan omassa panimossamme valmistettuja käsityöläisoluita aina 12 tilavuusprosenttiin asti. Olemme uusineet kauppamme sisustusta vastaamaan paremmin laajentunutta valikoimaa. Myymälä on avoinna ravintolan aukioloaikojen mukaan ja ostoksia voi tehdä klo 21.00. saakka.

”Bryggerin perustaja, Pekka Kääriäinen on vuosikymmenten ajan ajanut suomalaisille pienpanimoille oikeutta myydä omia oluitaan tuotantopaikan yhteydessä. Nyt pitkä odotus on päättynyt ja panimokaupan ovet ovat avoinna niin turisteille kuin lähialueen asukkaille.”, toteaa olutsommelier Olli Majanen. ”Seuraavaksi on tarkoitus selvittää, miten pienempien tuotantomäärien hanaoluiden myyminen asiakkaille mukaan onnistuu uutta lakia noudattaen.”

Vaikka laki ei sitä enää vaadikaan, on meidän myymälässämme jatkossakin myynnissä muutakin kuin pelkkää olutta. Olut- ja ruoka-aiheiset kirjat löytyvät edelleen valikoimistamme, samoin kuin panimomme t-paidat ja muut asusteet. Piipahda tutustumaan uusittuun valikoimaamme ja kilpailukykyisiin hintoihimme! Luvassa on myös viikoittaisia erikoistarjouksia tuotteistamme. Ajantasainen olutlista löytyy myös Bryggeri Helsingin Facebook-sivuston kautta

 

Bryggeri Shopissa oman panimon tuotteet aina 12 til-%:iin asti myynnissä.