Tule tonttuilemaan panimolle!

Pikkujouluaika lähestyy ja suosituimmat päivät myydään loppuun alta aikayksikön! Pidä siis mieli valppaana ja tee pöytävaraus hyvissä ajoin. Varauksen tekemisestä ei koskaan ole haittaa, mutta sen puutteesta saattaa olla. KLIK HERE!

Bryggerin kellariravintolassa tilaa on noin 120 henkilölle, baarin puolella 60:lle ja katutason pubissakin voi tuopposen seurueen kanssa nauttia. Lähtiessä voit vielä napata oluet mukaan kotiinviemisiksi tai pukinkonttiin myymälästämme, joka on auki ma-la klo 21.00 asti.

Tuore keittiöpäällikkömme Martin Lundqvist on laittanut parastaan ja suunnitellut kaksi valmista menukokonaisuutta kiireistä sesonkia ajatellen. Ravintolan salipuolen nokkamies Kristian Meurman, puolestaan on valinnut yhdessä olutsommelier Olli Majasen kanssa NE täydelliset juomasuositukset kaikille ruokalistan annoksille! Menu Bryggeri

Bryggeriin on siis helppo tulla nauttimaan pikkujouluillallinen. Suosittelemme makuyhdistelmissä luottamaan meihin.

Järjestetämme mielellämme ohjelmanumeroksi panimoesittelyn olut-tastingin kera tai vaikkapa huikean makuelämyksen, joka on rakennettu neljän ruokalajin ympärille juomapaketin kera. Tarjoamme mahdollisuuden nauttia illallisesta pitkän kaavan mukaan isommankin seurueen kesken, rennon illanvieton baarin puolella tai kenties jotain tästä välistä?

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta helsinki@bryggeri.fi tai soita meille 010 235 2505.