Puolitumma pintahiivaolut Düsseldorfin tapaan
Altstadt Helsinki on puolitumma pintahiivaolut, jonka esikuvat tulevat Saksan Düsseldorfista. Tämä altbier sopii upeasti keittiömme annosten kumppaniksi, mutta oluen ystävät ylistävät sitä monimuotoisen maltaisuutensa ja kuivan humalointinsa ansiosta.
Kausituote, myynnissä 28.5.-23.6.2013.
Humalat: Magnum, Perle
Maltaat: Vienna, Crystal 100, Roasted barley
Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.
Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan. Ruoka saa Bryggerissä eri rooleja: oluttuopin seuraan sopii mutkaton baariruoka ja kiireettömään seurusteluun nautinnollinen menukokonaisuus suositusoluineen.