Kausituote, myynnissä 4.4.2014 alkaen
Aromiltaan hennosti sitrushedelmäinen ja maultaan keksimäisen rapea vaalea olut saa humalaista katkeruutta uudesta saksalaisesta humalalajikkeesta. Jälkimaku on kuiva ja aavistuksen öljymäinen.
Humalat: Magnum, Mandarina Bavaria, Chinook
Maltaat: Pale ale malt, caramel malts, wheat
Kantavierre: 12,7%
IBU: 51 EBC: 12
Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.
Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan. Ruoka saa Bryggerissä eri rooleja: oluttuopin seuraan sopii mutkaton baariruoka ja kiireettömään seurusteluun nautinnollinen menukokonaisuus suositusoluineen.