Kesäisen raikas olutuutuus on kevyt, hennosti sitruunainen ja kirpeähkö mieto vehnäolut. Oluen suunnittelusta ja valmistuksesta vastanneet Mathias Hüffner ja Mikko Salmi suosittelevat eksoottisen mausteista ja kevyen hedelmäistä Kesävehnää sellaisenaan janojuomana nautittavaksi tai kevyiden kesäruokien kumppaniksi.
Humalat: Mandarina Bavaria
Maltaat: Vehnämallas, Caramel- ja pilsnermaltaat, kaurahiutaleet, Mirabelle-luumu- ja Yuzy-pyree
kantavierre: 9,8%
IBU: 20 EBC: 10
Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.
Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan. Ruoka saa Bryggerissä eri rooleja: oluttuopin seuraan sopii mutkaton baariruoka ja kiireettömään seurusteluun nautinnollinen menukokonaisuus suositusoluineen.