Vaalea suodattamaton lagerolut
Ensimmäinen erä Bryggerin “lippulaivatuotetta” valmistettiin keväällä 2013 Lappeenrannassa Saimaan Juomatehtaan laitteilla. Bryggerin omien panimolaitteiden toimitus myöhästyi kaksi viikkoa ja Bryggerin väki halusi varmistua, että Vappuna hanoista lasketaan omaa olutta. Oluen on valmistanut Mathias Hüffner Bryggeri Helsingin omalla reseptillä. Olut kypsyi viikkoja Lappeenrannassa ja siirrettiin tankkiautolla Sofiankadulle pari viikkoa ennen avausta.
Olut esiteltiin yleisölle Helsinki Beer Festivalilla Kaapelitehtaalla 19.4.2013. Ensimmäinen Sofiankadulla valmistettu Pils tuli myyntiin 7.8.2013.
Bryggeri Pils on uskollinen eteläsaksalaisille esikuvilleen. Kullankeltaisen värin taustalta löytyy herkullinen maltainen runko ja kaiken kruunaa upea humalointi saksalaisilla lajikkeilla.
Bryggeri Pils on suodattamaton ja tästä syystä olut on lievästi sameaa.
Humalat: Magnum, Hersbrücker
Maltaat: Pilsner, Vienna
Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.
Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan. Ruoka saa Bryggerissä eri rooleja: oluttuopin seuraan sopii mutkaton baariruoka ja kiireettömään seurusteluun nautinnollinen menukokonaisuus suositusoluineen.