Punertavan ruskea ja hennosti utuinen sadonkorjuuolut
Punertavan ruskea ja hennosti utuinen sadonkorjuuolut, jonka tuoksussa ja maussa tuntuu rukiin viljainen olemus. Saksalaistyylisen lageroluen erikoisuus on Ekbergin hapanruisleivän antama rapea maku. Luonteikkaan ruisoluen jälkimaku on viljamaisen kuiva.
Humalat: Magnum, Perle
Maltaat: Pilsner-, ruis-, vehnä-, musta-, savu- ja karamellimaltaat, ruisleipä
Kantavierre: 13,2%
IBU: 36 EBC: 20
Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.
Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan. Ruoka saa Bryggerissä eri rooleja: oluttuopin seuraan sopii mutkaton baariruoka ja kiireettömään seurusteluun nautinnollinen menukokonaisuus suositusoluineen.