Puolitumma pintahiivaolut
Kunnianosoitus Lappeenrannan Panimon Husaari Alelle ja Rakuuna Olut Oy:lle on valmistettu alkuperäisen reseptien mukaisesti ja alkuperäistä hiivakantaa käyttäen. Lopputulos on maltainen ja hedelmäinen olut, jonka maussa aistii tummia marjoja, suklaata ja jonkin verran makeutta.
Kausituote, tynnyrioluena myynnissä 15.10.2013 ja 2.11.2013 alkaen niin kauan kuin riittää, tulossa jakeluun myös pullo-oluena.
Humalat: Northern Brewer, Saaz
Maltaat: pils, dark ale malts, black malt
Panimoravintolan sydämessä on oluenteko: kupariset olutkattilat ja panimomestari. Omat vakio-oluet ja kausittain vaihtuvat tuotteet kypsyvät silmienne edessä. Panimomestarin työskentelyä voi seurata nautiskellen itse tuoreesta oluesta.
Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Uusia makuja kehitetään sesonkien mukaan. Ruoka saa Bryggerissä eri rooleja: oluttuopin seuraan sopii mutkaton baariruoka ja kiireettömään seurusteluun nautinnollinen menukokonaisuus suositusoluineen.